Go Back Email Link
Fyld til tomattærte med hytteost

Husk at printe opskriften på tærtebund, som ligger separat i blogindlægge

Ingredienser
Opskriften passer til et tærtefad på 25 cm
  • 3 æg
  • 2,5 dl hytteost
  • 2 dl mælk
  • salt og peber
  • 1 rødløg
  • 4 store tomater
  • 1 håndfuld basilikum
Sådan gør du
  1. Tag en skål og kom æg, hytteost, mælk og salt og peber i.

    Pisk det godt sammen.

    Tomattærte med hytteost opskrift
  2. Når bunden har bagt 10 minutter tages den ud af ovnen og der kommes en smule af æggeblandingen på bunden først. 

    Tomattærte med hytteost opskrift
  3. Pil og hak løget fint.

    Tomattærte med hytteost opskrift
  4. Skær tomaterne i skiver.

    Tomattærte med hytteost opskrift
  5. Fordel løg først løg ovenpå æggemassen og læg derefter tomatskiverne ovenpå.

    Tomattærte med hytteost opskrift
  6. Hæld resten af æggemassen over.

    Tomattærte med hytteost opskrift
  7. Fordel til sidst basilikum på tærten.

    Tomattærte med hytteost opskrift
  8. Bag ved 180 grader varmluft i ca. 30 minutter.