Lækre og nemme børnevenlige fastelavnsboller, hvor fyldet bliver inde i bollen.
Du bestemmer selv selvfølgelig selv om du vil variere i fyldet.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Sørg for blandingen ikke kommer over 37 grader.
Smuldr gæren i en skål, hæld mælk og smør i skålen og rør gæren ud.
Tilsæt sukker, salt og hvedemel og saml til en dej.
Æltes i ca. 5 minutter i røremaskine eller 10 minutter i hånden.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 40 minutter.
Imens laves fyldet:
Mos bananerne, hak chokoladen og riv marcipanen. Rør det sammen til en ensartet masse.
Kom dejen på et meldrysset bord og rul den ud med en kagerulle.
Del dem i 24 lige store stykker.
Kom fyld på dejen, ca. ½ spsk.
Fold enderne sammen. Start med at samle alle spidserne
Tryk siderne sammen.
Saml enderne og sørg for at bollerne er lukket godt om fyldet.
Gør det samme med resten. Det passer med 2 bradepander.
Lad efterhæve tildækket i ca. 30 minutter.
Bag i varmluftovn ved 220 grader i ca. 10 minutter til de er gyldne på toppen.
Lad bollerne køle af og pynt dem med glasur og krymmel.