Go Back Email Link
Aspargestærte med bacon

Du bestemmer selv formen på din tærteform. Du kan nemt imponere dine gæster ved at lægge dine asparges i et fint mønster.

Antal: 4 personer
Forfatter: Home by Bianca
Ingredienser
  • 250 g grønne asparges (et bundt)
  • 120 g bacon i skiver
  • 3 æg
  • 2,5 dl hytteost
  • 2 dl mælk
  • salt og peber
  • 2 spsk pinjekerner
Sådan gør du
  1. Vask de grønne asparges og skær 3-4 cm af bunden.

    Skær dem ud i den størrelse du gerne vil bruge, hvis du har et bestemt mønster i tankerne, ellers skæres de over på midten.

    Aspargestærte med bacon
  2. Kom aspargesene op i en gryde med vand og lidt salt.

    Kog dem i 3-4 minutter.

  3. Skær bacon i mindre stykker og svits dem på en pande.

    Aspargestærte med bacon
  4. Kom æg, hytteost, mælk og salt og peber i en skål.

    Pisk det godt sammen.

  5. Når bunden har bagt 10 minutter tages den ud og æggemassen kommes i.

    Aspargestærte med bacon
  6. Kom baconen ovenpå æggemassen.

    Aspargestærte med bacon
  7. Fordel herefter asparges i fadet.

    Her kan du nemt lave fine mønstre.

    Aspargestærte med bacon
  8. Drys med pinjekerner.

    Aspargestærte med bacon
  9. Bag ved 180 grader varmluft i ca. 30 minutter.

    Aspargestærte med bacon