Disse nødder blev lavet som drys til pastasalaten, men de kan sagtens laves som en lille snack. De forsvandt hurtigt og flere af gæsterne spurgte på opskriften, så de var en succes.
Jeg fik ikke taget billede kun af nødderne, så I må nøjes med et hvor de er serveret på tallerknen.
De er super nemme at lave og tager kun 20 minutter hvoraf halvdelen af tiden er ristetid i ovnen.
200 g blandede nødder (jeg brugte smuttede mandler, hasselnødder og cashewnødder)
3 spsk flydende honning – jeg brugte akaciehonning
3 spsk rørsukker
1 tsk groft salt eller havsalt
Kom nødderne i en skål og bland dem med de øvrige ingredienser.
Sørg for alle nødder er dækket godt og spred dem ud på en bageplade med bagepapir, så nødderne ikke hænger sammen.
Rist dem i ovnen ved 200 grader i 5-8 minutter.
Tag dem ud og køl dem af inden de brækkes fra hinanden og kommes i en skål.
No Comments