Til pastasalat skulle der lidt lækkert kød til. Derfor fik hamburgerryggen lige et honningtwist, så også temaet var repræsenteret her. Samtidig smager det jo skønt med sådan en honningglaseret hamburgerryg.
Opskrift:
1 hamburgerryg
3 spsk brun farin
3 spsk honning
5 spsk rødvin
Hæld brun farin, honning og rødvin i en gryde og lad det simre i 10 minutter.
Tag nettet af hamburgerryggen og rids en masse tern i skindet. På den måde kommer den gode honningsmag ned i kødet.
Put hamburgerryggen i et ildfast fad og overhæld den med glaseringen.
Steg hamburgerryggen i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time og 15 minutter. Hvert kvarter bades hamburgerryggen med glaseringen fra bunden af fadet.
No Comments
Bianca
28. september 2016 at 16:43Tusind tak 🙂 Jeg må forbi og kigge 🙂
Nickie Sølver
28. september 2016 at 16:44dejlig blog du har dig 🙂 er lige blevet fast læser, håber du vil følge mig også 🙂
blogbynickie.blogspot.dk