Jeg fik æren af at stå for forretten til et af måltiderne, så det blev disse tarteletter jeg fik kreeret.
Jeg kan ikke huske, hvor jeg har fundet opskriften, men har haft den liggende længe, så syntes det var på tide den blev prøvet af.
Den smagte skønt og kan virkelig anbefales!
Opskriften skal I selvfølgelig ikke snydes for, så den får I her:
4 pers, 8 tarteletter
2 modne avocadoer
Saft fra ½ citron
1 bdt. dild
1-2 spsk creme fraiche
chilipulver efter smag
salt og peber
150 g rejer
Blommetomater
Varm tarteletterne.
Skræl den ene avocado og blend den med citronsaft, det meste af dilden og creme fraiche.
Smag til med chili og salt og peber.
Skræl den anden avocado og skær den i tern og vend dem i avocadocremen sammen med de fleste af rejerne.
Fyld avocadocremen i tarteletterne og pynt med rejer, dild og små stykker tomat.
Er du mere til traditionelle tarteletter, så kan du finde en hos min kollega Maria Silje lige her: Tarteletter med høns i asparges
2 Comments
Bianca
4. april 2016 at 14:54Advocado smager også fantastisk 🙂
Bianca
4. april 2016 at 14:54Den er virkelig også lækker! 🙂
Knus