Her finder du en nem og lækker syltede rødløg opskrift, som du sagtens kan gøre klar i god tid.
Er syltede rødløg også fast tilbehør på bordet, når foråret og sommeren kalder på grillmad, så skal du bestemt lære at lave det selv.
Det er super nemt og så smager det altså skønt. Det smarte er, at du kan lave dine syltede rødløg i god tid. Så skal du bare hive dem frem, når maden skal serveres.
Hvad skal der i sådan en syltede rødløg opskrift?
I min portion syltede rødløg har jeg tilføjet lidt tørrede tranebær. Jeg kan rigtig godt lide den sødme tranebær giver til retterne og de giver et dejligt pift til rødløgene. De kan dog sagtens udelades.
Har du rødløg i haven eller nogen liggende som skal bruges, er det oplagt at lave et lille forråd til vinteren. Syltede rødløg er også perfekt tilbehør til vinterens retter og så nyder jeg, at kunne tage lidt sommer fornemmelse med i køkkenet året rundt.
Jeg har lavet mine syltede rødløg i en flad glas beholder for at de er nemme at stable i køleskabet. Du kan dog sagtens bruge et almindeligt sylteglas.
Opskriften på mine syltede rødløg finder du nederst på siden her i en fin printvenlig version, som du nemt kan tage med i køkkenet.
Tilbehør til sommerens retter
Når jeg alligevel er i gang med at lave min syltede rødløg opskrift, så er det oplagt, at få lavet en portion syltede agurker. Så er det endnu nemmere at give lækkerier ud af køleskabet, når det er tid til grillmad.
Opskriften på syltede agurker finder du lige her:
Opskriften finder du her:
Hvad spiser vi med syltede rødløg?
Herhjemme er syltede rødløg et perfekt match til hjemmelavede burgere og hotdogs.
Jeg bager altid en stor portion brød til fryseren. Så slipper vi for at skulle ud og panik handle brødet, når først foråret og sommeren kalder på grillmad.
Du kan finde opskrifterne på mine brød lige her:
Pølsebrød – time for a hotdog med hjemmebagt brød
Find opskriften på de bedste luftige og lette burgerboller her:
Du kan også lave en portion burgerboller med surdej, hvis det er noget du bruger i dit bagværk:
Find opskriften her:
Så burde du være klar til sommerens grillmad.
Jeg har samlet alle mine burgeropskrifter lige her: #Burger
Vil du gerne se flere opskrifter med grillmad, så finder du dem her: Grillmad
Rigtig god fornøjelse.
Ingrediensliste A-Å
Har du rester i køleskab og fryser eller vil du gerne blive klogere på foodprep, så finder du min ingrediensliste A-Å lige her:
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
Lav nemt og enkelt lækre syltede rødløg. Jeg har tilføjet tranebær for at tilføje lidt mere sødme til mine rødløg, men det kan sagtens udelades.
Brug et patentglas – passer til et glas på 6 dl
- 2 store rødløg eller 3 små
- 1 dl æblecidereddike
- 1 dl hvid eddike
- 1 dl vand
- ½ dl honning
- 1 tsk friskkværnet peber
- 2 spsk tørrede tranebær
- Atamon til at skulle glasset
-
Rens løgene og skær dem i passende størrelse.
-
Kom æblecidereddike, hvid eddike, vand og honning i en gryde og kog det op.
-
Tilsæt løgene og lad det småsimre i 2-3 minutter.
-
skyl glasset i Atamon.
-
Tag løgene op og kom dem i glasset.
-
Tilsæt peber og tranebær og hæld lagen (væden løgene har kogt i) over til alle løgene er dækket.
No Comments