Syltede agurker kan bruges til meget. Det er samtidig nemt at lave og så smager de bedre end de købte.
Herhjemme bruger vi syltede agurker hele året rundt. Om vinteren bliver det tilbehør til de lidt tungere stege og om sommeren er det perfekt tilbehør til grill menuen.
Det smager altså også skønt med en gang syltede agurker på en mad med leverpostej eller roastbeef.
Lav dine egne syltede agurker
Du kan nemt og hurtigt lave dine egne syltede agurker. Så får du lige den mængde du gerne vil have og samtidig ved præcis hvad der er i.
Har du mange agurker i drivhuset, er det oplagt at lave et lille forråd til vinteren.
Ellers er det oplagt at købe en god portion af sommerens danske økoagurker i supermarkedet eller måske hos den lokale landmand.
Jeg laver mine syltede agurker i en lav glasbeholder, så de kan stables i køleskabet, men du kan sagtens lave dem i patentglas.
Sylterier
Når du nu alligevel er i gang med at sylte agurker, så er det oplagt at lave en portion syltede rødløg også. Det smager super godt og så kan du nemt hive lækkert tilbehør frem til sommerens grill aftener.
Opskriften på syltede rødløg finder du lige her:
Opskriften finder du her:
Hvad spiser vi med syltede agurker?
Herhjemme er syltede agurker et perfekt match til hjemmelavede burgere og hotdogs.
Jeg bager altid en stor portion brød til fryseren. Så slipper vi for at skulle ud og panik handle brødet, når først foråret og sommeren kalder på grillmad.
Du kan finde opskrifterne på mine brød lige her:
Pølsebrød – time for a hotdog med hjemmebagt brød
Find opskriften på de bedste luftige og lette burgerboller her:
Du kan også lave en portion burgerboller med surdej, hvis det er noget du bruger i dit bagværk:
Find opskriften her:
Så burde du være klar til sommerens grillmad.
Jeg har samlet alle mine burgeropskrifter lige her: #Burger
Vil du gerne se flere opskrifter med grillmad, så finder du dem her: Grillmad
Rigtig god fornøjelse.
Ingrediensliste A-Å
Har du rester i køleskab og fryser eller vil du gerne blive klogere på foodprep, så finder du min ingrediensliste A-Å lige her:
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
Lav nemt en lækker portion syltede agurker til sommerens grill aftenener eller som tilbehør til de lækre vinter stege.
Brug et patentglas – passer til et glas på 6 dl
- 1 agurk
- 2 dl hvid eddike
- 1 dl vand
- 5 spsk sukker
- 1 tsk salt
- 1,5 tsk frisk kværnet peber
- Atamon til at skylle glasset
-
Kom eddike, vand, sukker, salt og peber i en gryde og kog det op.
-
Imens skæres agurken i tynde skiver.
-
Skyl glasset i Atamon.
-
Kom agurkeskiverne i glasset og hæld den kogte lage over.
No Comments