Brød/Boller Mad og kager Opskrifter

Stenalderrugbrød

Så fik jeg også prøvet det famøse stenalderrugbrød af. Brødet smagte jeg første gang hos en veninde til brunch, og jeg var solgt. Det smager jo fantastisk.

Derfor blev dette brød serveret til min mødregruppe, som en afveksling til boller og andet hvidt brød.

Opskriften er at finde mange steder på nettet, men da jeg selv bruger bloggen som opslagsværk og samtidig tænker, at der måske er andre der vil prøve dette skønne brød af, skriver jeg den her.

Det er ikke det billigste brød at lave, men det smager himmelsk med en god skive ost på. Samtidig er det super nemt og hurtigt at lave.

1 brød:
100 g mandler
100 g valnødder
100 g solsikkefrø
100 g sesamfrø
100 g græskarkerner
5 æg
1 dl olie
1 tsk salt

Hak nødderne groft og kom dem i en skål sammen med kernerne.

Tilsæt æg og olie og rør det hele godt sammen.

Bag i ovnen ved 160 grader i 1 time.  

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Bianca
    4. april 2016 at 14:54

    Det kan bare ikke mislykkes og det smager altså fantastisk. Jeg behøver slet ikke pålæg på, men spiser det gerne uden noget. Mums 🙂

  • Reply
    Bianca
    4. april 2016 at 14:54

    Ja pecan nødder er da helt sikkert også et godt alternativ 🙂

  • Reply
    Bianca
    4. april 2016 at 14:54

    Hej Lin. Haha. Det var da også lidt af et problem hvis de når at blive spist. Jeg tror jeg ville bruge Paranødder istedet så. De minder for mig lidt om valnødder 🙂

  • Reply
    Lin
    4. april 2016 at 14:54

    Av, det maa jeg proeve. Har du en god idé til hvad man kan erstatte valnoedderne med???? Naar jeg har saadan nogle spiser manden dem hurtigere end jeg kan faa dem knaekket, saa jeg kommer aldrig til at kunne faa 100 g til et broed suk.

Leave a Reply