Rabarbermuffins med hvid chokolade
Lad sommeren vare lidt længere med de her lækre rabarbermuffins bagt med rabarber fra fryseren.
Rabarbermuffins. Her mellem jul og nytår skulle jeg mødes med min mødregruppe. Jeg gik derfor køkkenet igennem, for at se hvad jeg kunne finde på af lidt sødt, og fandt i fryseren en del rabarber. Det blev til de her lette og friske muffins, som dufter lidt henad sommer og varme.
Opskriften er kreeret ud fra det jeg lige havde i køkkenet, så jeg forsøgte at skrive lidt ned undervejs.
Opskrift – Rabarbermuffins
2 x 12 muffins
500 g rabarber
170 g sukker
4 æg
170 g smeltet smør
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
100 g hvid chokolade
100 g revet marcipan
Skær rabarberne ud i små stykker og stil til side.
Pisk sukker og æg til det er luftigt og hvidt.
I en anden skål sigtes hvedemel, bagepulver og vaniljesukker.
Hak den hvide chokolade.
Vend melblandingen, rabarber og hvidchokolade i dejen og fordel i 12 muffinsforme.
Bages ved 170 grader i 20 minutter.
Vil du gerne se flere opskrifter med rabarber, så finder du dem her: #rabarber
Er du på udkig efter flere kageopskrifter, så kan du se dem lige her: Kage/Dessert
Rigtig god fornøjelse.
Mange bagehilsner Bianca
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
No Comments
Anette
4. april 2016 at 14:54Hvis ikke jeg var lækker sulten nu så er jeg da lige blevet det – mums….
Bianca
4. april 2016 at 14:54Det er nemlig rigtigt. Jeg har faktisk lakridspulver herhjemme, men kan ikke lide lakrids, så det står jo meget godt i skabet 😉
Agnethe Vinther Thorsen
4. april 2016 at 14:54Uhh altså, rabarber og marcipan, det går man aldrig galt i byen med. Hvis du tør, så prøv at tilsætte en anelse lakridspulver! Jeg siger dig, englene synger 😀
Bianca
4. april 2016 at 14:54De er skønne lette og luftige og smager virkelig af sommer. Vi glemte lige vinter og kulde for en stund 🙂
Anne Pahl Christensen
4. april 2016 at 14:54De lyder lækre, dem vil jeg glæde mig til at prøve!