Pesto ristede edamamebønner – en lille snack. En nem lille snack, som passer perfekt som erstatning for fredagsslikket, men også som tilbehør til tapas.
Endnu en lille snack til filmen eller blot lidt til den lille sult i løbet af dagen. Vi ville prøve lidt nyt og jeg havde hørt, at det er muligt at riste frosne edamamebønner uden skal. Det måtte derfor komme an på en prøve. For at de ikke skulle blive kedelige vendte jeg dem i pesto inden de blev ristet i ovnen. De bliver ikke knasende sprøde, men smager rigtig godt.
Pesto ristede edamamebønner
En nem lille snack, som passer perfekt som erstatning for fredagsslikket, men også som tilbehør til tapas.
Ingredienser
- 200 g edamamebønner
- 1½ tsk urtesalt
- 1½ spsk pesto
- 1 spsk ekstra jomfruolivenolie
Sådan gør du
-
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
-
Kom alle ingredienserne i en skål og bland det godt sammen.
-
Fordel på en bageplade med bagepapir og bag ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Opskrift på Ramsløgssalt og ramsløgspesto findes her:
Ramsløg – ramsløgssalt og ramsløgspesto
No Comments