Peberfrugt pesto – Lav en velsmagende og lækker peberfrugt pesto til tapasbordet eller som dressing i en god sandwich.
Til nytårsbordet havde jeg lavet tapas, hvor jeg havde valgt at lave en lækker børnevenlig version, som jeg har præsenteret lige her: Børnetapas ved siden af en version til os voksne.
Til de voksne var en del af tilbehøret en lækker artiskokcreme sammen med en oliventapanade. I julegave havde vi fået en ny stavblender og den må man sige kom på arbejde til at kreere de her lækkerier.
Ud over artiskokcreme og oliventapanade ville jeg gerne forsøge mig med en peberfrugt pesto. Jeg har tidligere lavet en broccoli pesto i et forsøg på at få brugt stokken fra min broccoli. Så når det kommer til pestoer, er der masser af muligheder.
Jeg fik derfor lavet en lækker peberfrugt pesto med god smag. Du finder opskriften herunder i en fin printvenlig version, så du nemt kan tage opskriften med i køkkenet.
Vil du have opskrifter til dine tapasretter, så deler jeg her pestoer, snacks og andet lækkert under #tapas
Rigtig god fornøjelse – mange bloggerhilsner Bianca
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
Lav en velsmagende og lækker peberfrugt pesto til tapasbordet eller som dressing i en god sandwich.
- 1 peberfrugt
- 40 g smuttede mandler
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk æblecidereddike
- ½ dl vand
- 40 g parmesan
- 3 spsk hakkede soltørrede tomater fra glas
-
Rens peberfrugten og skær den i tern.
-
Kom lidt olie i en gryde og svits peberfrugten ved svag varme i ca. 5 minutter.
-
Hak mandlerne og hvidløget og kom dem i gryden. Lad dem svitse med et minuts tid.
-
Tilsæt herefter æblecidereddike og ½ dl vand. Lad det småsimre i ca. 10 minutter.
-
Riv parmesanen og kom det i en høj plastikbøtte.
-
Tilsæt peberfrugt blandingen og de soltørrede tomater og blend det hele til en ensartet masse med en stavblender.
-
Kom det i en skål og stil det på køl.
Opskrift: Lækker tapas
Opskrift: Børnetapas
Opskrifter på pestoer og tapanader
Opskrift: Saltede mandler
Opskrift: Artiskokcreme
Opskrift: Oliventapanade
Opskrift: Grøn pesto
6 Comments
Canna
28. december 2018 at 10:20Hvor mange stk./gram peberfrugt skal der anvendes til denne opskrift.
Home by Bianca
28. december 2018 at 17:55Hej Canna
Du skal bruge en enkelt peberfrugt. ?
Lækker tapas - lav dit eget tapasbord - Home by Bianca
29. december 2018 at 7:30[…] Opskrift: Peberfrugt pesto […]
Grøn pesto med mandler - Home by Bianca
29. december 2018 at 8:29[…] over grøn pesto havde jeg lavet artiskokcreme, oliventapanade og peberfrugt pesto. Det er nemt at lave sine egne pestoer og tapanader. Det kræver blot de rigtige råvarer og en […]
Pesto pasta med kylling og grøntsager - Home by Bianca
15. september 2019 at 11:39[…] En god sød peberfrugt pesto kan bestemt også bruges. Den finder du opskriften på her: Peberfrugt pesto […]
Tomatpesto med friske tomater - Perfekt til tapas - Home by Bianca
9. oktober 2020 at 8:50[…] Peberfrugt pesto – perfekt til tapas og som dressing […]