Norske skoleboller med solbær Brug dem til fastelavn eller som lidt ekstra hyggeligt bagværk til kaffen. Jeg har givet de klassiske skoleboller et tvist og lavet min egen version – norske…
-
-
Vafler uden sukker – lækre grahamsvafler Grahamsvafler til mellemmåltidet, forretten eller bare fordi vaflerne gerne må være lidt mere rustikke. Til nytårsaften havde jeg lavet lækre grahamsvafler til forretten. De her…
-
Boganmeldelse: Mørket kalder Jeg har læst og anmeldt bogen Mørket Kalder af Michael Katz Krefeld. Mørket Kalder er modtaget til anmeldelse Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link): Køb bogen…
-
Puf-Kagen, som ikke skal bages Denne nemme børnekage er lavet på puffede ris. Ligesom her i puf-kagen bruger jeg tit puffede ris til mine figurkager. Det har jeg lavet en lille…
-
Boganmeldelse: Helt uden gluten Jeg har læst og afprøvet opskrifter fra bogen Helt uden gluten af Kathrine Rosamunde Virring og Mette Marie Viscor. Helt uden gluten – Denne bog er modtaget…
-
Madpandekager med hvidkål og kødsovs Rynker dine børn også på næsen, når de får serveret noget med hvidkål. Så er de her madpandekager med hvidkål og kødsovs måske løsningen. De her…
-
Boganmeldelse: Ghostwriter Jeg har læst og anmeldt bogen Ghostwriter af Steffen Jacobsen. Ghostwriter er modtaget til anmeldelse Fakta om bogen: Forfatter: Steffen Jacobsen Titel: Ghostwriter Udgivelsesdato: 9. november 2018 Forlag: Lindhardt…
-
Engelsk julekage med marcipan og appelsinglasur. En dejlig konfekt kage fyldt op med lækre ingredienser som portvin og syltede kirsebær. Du kan også bruge mørk rom istedet for portvin. Jeg har…
-
Risengrødskage – krydderkage med marcipan. En nem julekage, som smager skønt af julens krydderier og som du kan pynte fint efter denne opskrift Reklame RAW1835 – jeg har modtaget fine krus…
-
Hvid gløgg med appelsin – en dejlig varm krydret drik til de kolde dage. Jeg har aldrig rigtigt lært at drikke rødvin. Det betyder også at jeg heller ikke drikker gløgg,…