Oliventapanade – Lav en hurtig og velsmagende oliventapanade til tapasbordet eller som dressing i en god sandwich.
Til nytår serverede jeg tapas til forret. Det blev både en børnevenlig og en voksen udgave. På den måde fik vi allesammen lidt lækkert at spise samtidig med at alle fik noget de kunne lide. Det betød også at børnene fik lidt solidt i maven, inden aftenen blev alt for spændende og trætheden tog over.
Børnenes tapas tallerken var et kæmpe hit og børnene nød, at de fik samme slags mad som de voksne. Selve tallerkenens indhold har jeg præsenteret for sig selv i det her indlæg: Børnetapas
Som tilbehør til de voksnes tallerken havde jeg lavet en lækker artiskokcreme, som du finder opskriften på lige her: Artiskokcreme
Derudover kom der også lidt oliventapanade på bordet. Syrligheden fra tapanaden passer rigtig godt til de lidt mere krydrede pølser, som ofte også kommer på tapas tallerkenen, i hvert fald hjemme hos os.
Måske skal lige nævne at jeg fik en ny stavblender i julegave, så den er brugt flittigt til de lækre pestoer, artiskokcreme og denne tapanade.
Opskriften skal I selvfølgelig ikke snydes for, så den finder du herunder i en printvenlig version, så du nemt kan tage opskriften med i køkkenet.
Vil du have opskrifter til dine tapasretter, så deler jeg her pestoer, snacks og andet lækkert under #tapas
Rigtig god fornøjelse – mange bloggerhilsner Bianca
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
Lav en hurtig og velsmagende oliventapanade til tapasbordet eller som dressing i en god sandwich.
- Ca. 230 g oliven fra glas, drænet vægt
- ½ dl ekstra jomfru olivenolie
- 1 spsk kapers
- ½ spsk limesaft
- ½ tsk salt
- 1 tsk tørret basilikum
-
Det hele kommes i en skål og blendes med en stavblender.
Opskrift: Lækker tapas
Opskrift: Børnetapas
Opskrifter på pestoer og tapanader
Opskrift: Saltede mandler
Opskrift: Artiskokcreme
Opskrift: Peberfrugt pesto
Opskrift: Grøn pesto
2 Comments
Peberfrugt pesto - Perfekt til tapas eller som dressing - Home by Bianca
28. december 2018 at 17:53[…] lige her: Artiskokcreme sammen med en oliventapanade, som du kan finde opskriften på lige her: Oliventapanade. I julegave havde vi fået en ny stavblender og den må man sige kom på arbejde til at kreere de […]
Lækker tapas - lav dit eget tapasbord - Home by Bianca
29. december 2018 at 7:32[…] opskriften finder du lige her: Artiskokcreme Oliventapanade – opskriften finder du her: Oliventapanade Peberfrugt pesto – opskriften finder du her: Peberfrugtpesto Grøn pesto – opskriften […]