Her finder du lækre marcipankugler med en skøn smag af kirsebær
Vil du gerne prøve lidt anderledes konfekt af, så er de her marcipankugler med kirsebær et godt bud.
Jeg elsker marcipan og har altid et par ruller liggende i bageskuffen. Om det er til konfekt eller bagværk, så er det med at være forberedt.
Du kan finde lækkerier med marcipan lige her: #Marcipan
Vil du gerne finde mere konfekt, har jeg samlet det her: #Konfekt
Find blandt andet en lækker opskrift på marcipankugler med appelsin.
Find opskriften på marcipankugler med appelsin lige her:
Marcipankugler med kirsebær
Jeg har selvfølgelig klassikere, når det kommer til juletidens lækkerier. Alligevel kan jeg ikke lade være med at eksperimentere lidt.
Da jeg endte med at have lidt amarena kirsebær til overs i glasset fra min version af den engelske julekage, så måtte det bestemt ikke gå til spilde.
Det var derfor oplagt at bruge de skønne rester i konfekten. Det blev til de her lækre kugler.
Det passer perfekt med den hvide chokolade til den ellers lidt tunge smag af kirsebær.
Opskriften på min version af den engelske julekage finder du her:
Så skal du bruge undskyldning for at købe kirsebær, så er de her marcipankugler med kirsebær oplagt.
Opskriften finder du nederst i indlægget i en fin printvenlig version, så du nemt kan tage den med i køkkenet.
Vil du gerne inspireres til mere lækkert julebag, så har jeg samlet det hele her: #Julekage
Rigtig god fornøjelse og god jul.
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
Marcipankugler med kirsebær dyppet i hvid chokolade. Når julekonfekten godt må smage af kirsebær.
- 250 g marcipan
- 3 spsk finthakkede amarena kirsebær
- 1,5 spsk lage fra kirsebærrene
- 200 g hvid chokolade
- Lidt sukkerpynt til toppen
-
Hak kirsebærrene fint og bland dem og lagen med marcipanen. Lad det trække en halv times tid.
-
Tril marcipanen til kugler og stil dem på et stykke bagepapir.
-
Smelt den hvide chokolade og dyp marcipankuglerne i. Top med lidt sukkerkugler eller anden sukkerpynt.
Dec 2017
1 Comment
Marcipankugler med appelsinskal - Home by Bianca
1. december 2018 at 20:49[…] Skulle du have lyst til at prøve en version med kirsebær, finder du opskriften her: Marcipankugler med kirsebær […]