Når vi skal marinere vores kylling ender vi oftest med at lave denne barbecue marinade – den smager godt og er nem at lave.
Kender du de der overvejelser, hvor du skal finde ud af hvordan du nu lige skal servere det der stykke kylling. Altså sådan at du undgår det bliver tørt eller ender med det samme, som du lavede dagen før?!
Her ender vi oftest med at lave en gang marinade og som regel bliver det også barbecue marinade. Vi spiser nemlig rigtig ofte kylling og derfor bliver det også tit bare lavet på rutinen.
Med den her opskrift på barbecue marineret kylling, får du et saftigt stykke kyllingekød med god smag.
Tilbehør til kylling
Når nu vi ofte spiser kylling herhjemme, er det tilbehøret vi varierer en del.
Du får derfor lidt gode idéer til tilbehør lige her:
Find opskriften her:
Find opskriften her:
Find opskriften her:
Opskriften på min kylling med barbecue marinade finder du nederst på siden her i en fin printvenlig version.
Har du brug for mere inspiration til lækre salater, så har jeg samlet dem lige her #Salat
Opskrifter med kylling, kan du finder her: #Fjerkræ
Rigtig god fornøjelse.
Ingrediensliste A-Å
Har du rester i køleskab og fryser eller vil du gerne blive klogere på foodprep, så finder du min ingrediensliste A-Å lige her:
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
Med denne lækre marinade får du et saftigt stykke kylling med god smag.
- 3 store kyllingefileter
- 3/4 dl olie
- 1/4 dl ketchup
- 3/4 tsk paprika
- 2 spsk brun farin
- 2 spsk soya
- 2 spsk æblecidereddike kan skiftes ud med citronsaft
-
Rør ingredienserne til marinaden sammen.
-
Kom kyllingefileterne i et fad med låg eller anden beholder, hvor de kan være i.
-
Hæld marinaden over kyllingen og lad det stå et par timer. Lav det gerne aftenen før.
-
Når kyllingen er færdig med at marinere kommer du kyllingefileterne i et ildfast fad og steger dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 30-45 minutter. (det afhænger af størrelsen på kyllingen)
-
Kyllingefileterne kan også sagtens steges på grillen.
1 Comment
Nem pastasalat til madpakken - 4 x pasta salat til frokost - Home by Bianca
13. januar 2019 at 10:15[…] Start med at marinere din kylling dagen før med barbecuemarinade og steg den i ovnen – opskriften på barbecue marinade og stegning kan findes her: Barbecuemarineret kylling […]