Vi er blevet rigtig glade for at bruge tørrede abrikoser i maden og der har jeg lavet endnu en ret hvor de kom i. Se flere opskrifter her og her. Denne gang serverede jeg vilde ris til, stegt hvidkål til de voksne og grøntsagsstave til børnene.
Denne ret er hurtig og nem at lave. Ca. 30 minutter i køkkenet og der er serveret.
2 dl vilde ris
400 g kylling
olie til stegning
1½ squash
1 løg
Friskkværnet peber og salt
2 tsk karry
10 tørrede abrikoser
1 dl madlavningsfløde eller cremefine
Sæt risene over.
Skær kyllingen i mindre stykker og kom den i en gryde med olie.
Imens kyllingen bliver svitset skæres squash i mindre stykker og løget pilles og hakkes fint.
Kom squash og løg i gryden og svits det med.
Tilsæt karryen og rør det godt rundt.
Hak abrikoserne og kom dem i gryden sammen med fløde og 1 dl vand.
Lad det simre under låg i ca. 10 minutter.
No Comments