Efter jeg lavede denne ret, er vi blevet ret glade for kombinationen mellem tørrede abrikoser og kylling. Det giver en god sødme til kyllingen, som hitter herhjemme.
Denne gang blev det til kylling i fad. Det blev til en god saftig kylling med en god smag.
Til kyllingen har vi lavet den nemme løsning, nemlig en ordentlig gang salat til at give retten et lidt lettere udtryk.
4 kyllingefileter
ca. 8 gulerødder
1 tsk karry
1 tsk koriander
½ tsk peber
1½ tsk salt
1 spsk olie
1 dl tørrede abrikoser
2 spsk pistacienødder uden skal
Sæt ovnen på 250 grader.
Skræl gulerødderne og skør dem ud i lidt større stykker.
Smør et ildfast fad og bland karry, koriander, peber og salt med olien.
Kom gulerødderne ved kyllingen og fordel olien på kylling og gulerødder.
Sænk ovnens temperatur til 225 grader og steg kyllingen i ca. 40 minutter.
Imens hakkes abrikoser og pistacienødder. Når kyllingen tages ud drysses det over.
No Comments