Aftensmad Mad og kager Opskrifter

Kylling i æbler – en ny favorit!

Jeg har forsøgt mig med en lækker æbleopskrift. Herhjemme er retter med kylling altid en god ting, så hvorfor ikke forsøge at komme lidt æbler i også.

Opskriften passer fint til 3 personer og jeg overvejer om ikke det ville være lækkert med et lille drys pinjekerner på toppen.

1 pakke bacon
4-500 g kyllingefilet
1 æble
4 spsk æblecidereddike
1 dl hønsebouillon (jeg brugte 2)
2 spsk flydende honning

Skær bacon i mindre stykker og steg dem på en pande.

Skær kyllingekødet i mindre stykker og steg dem med på panden i nogle minutter.

Tilsæt æblecidereddike, bouillon og honning og lad det hele småkoge i 10 minutter.

Fjern kernehuset og skær æblet i mindre stykker.

Kom æblestykkerne med ned i retten og lad det koge med et par minutter.

Hvis retten mangler væde tilsættes lidt ekstra vand eller bouillon.

Server med ris. 

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    dytbat
    4. april 2016 at 14:54

    Goddag med dig *sms* (:

    Tænkte på om vi ikke skulle bytte link da jeg syns din blogger er så spændene smuk og altid noget at byde på (: Håber du går forbi min blog og skriver en lille sød hilsen i min GB så ville jeg være dig rigtig glad (:

    Knus Lise

  • Reply
    Newyorkerbyheart
    4. april 2016 at 14:54

    Wow, det ser godt ud!! Det bliver noget jeg må spise en aften jeg er selv hjemme, kæresten værdsætter ikke frugt i hans varme mad 😉

    KH
    Birthe

Leave a Reply