Jeg har forsøgt mig med en lækker æbleopskrift. Herhjemme er retter med kylling altid en god ting, så hvorfor ikke forsøge at komme lidt æbler i også.
Opskriften passer fint til 3 personer og jeg overvejer om ikke det ville være lækkert med et lille drys pinjekerner på toppen.
1 pakke bacon
4-500 g kyllingefilet
1 æble
4 spsk æblecidereddike
1 dl hønsebouillon (jeg brugte 2)
2 spsk flydende honning
Skær bacon i mindre stykker og steg dem på en pande.
Skær kyllingekødet i mindre stykker og steg dem med på panden i nogle minutter.
Tilsæt æblecidereddike, bouillon og honning og lad det hele småkoge i 10 minutter.
Fjern kernehuset og skær æblet i mindre stykker.
Kom æblestykkerne med ned i retten og lad det koge med et par minutter.
Hvis retten mangler væde tilsættes lidt ekstra vand eller bouillon.
Server med ris.
No Comments
dytbat
4. april 2016 at 14:54Goddag med dig *sms* (:
Tænkte på om vi ikke skulle bytte link da jeg syns din blogger er så spændene smuk og altid noget at byde på (: Håber du går forbi min blog og skriver en lille sød hilsen i min GB så ville jeg være dig rigtig glad (:
Knus Lise
Newyorkerbyheart
4. april 2016 at 14:54Wow, det ser godt ud!! Det bliver noget jeg må spise en aften jeg er selv hjemme, kæresten værdsætter ikke frugt i hans varme mad 😉
KH
Birthe