Krydret æblekage
Det er blevet æblesæson og derfor er jeg gået igang med at en lille æble udfordring. Det kom der den her lækre kage ud af.
Krydret æblekage. Denne weekend har jeg haft mine bedsteforældre på besøg. Det var derfor oplagt at gå i sving med min egen lille æble udfordring, som derfor bliver åbnet med denne krydrede æblekage. Kagen blev lavet fredag inden de ankom, så den var klar til at blive serveret som dessert til aftenens menu.
Kagen har fået et lag creme cheese frosting, som jeg fandt i fryseren og er pyntet med flag fra gemmerne (lavet af MMF). Kagen fungerer dog fint uden og jeg synes den egner sig rigtig godt som julekage.
Opskrift – Krydret æblekage
Denne krydrede og fedtfattige kage smager stadig godt, hvis den gemmes til dagen efter.
1 æg
100 g sukker
½ dl mælk
50 g grofthakkede mandler eller hasselnødder (jeg brugte paranødder)
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
Kornene fra ½ vaniliestang
½ tsk stødt ingefær
½ tsk nellike
½ tsk kardemomme
1 spsk kakao
150 g mel
3 store skrællede æbler i små tern
Pisk ægget og sukkeret hvidt og skummende og rør mælken i.
Rør forsigtigt alle de øvrige ingredienser i og bland godt.
Kom dejen i en smurt form med høje sider.
Bag kagen i 40-45 minutter ved 180 grader.
Er du på udkig efter flere kageopskrifter, så kan du se dem lige her: Kage/Dessert
Rigtig god fornøjelse.
Mange bagehilsner Bianca
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
No Comments