Frokost/Snacks Opskrifter

Kryddersmør – brug dine fløderester

Lav din egen kryddersmør med resten af fløden fra jul eller nytår og sørg for at få brugt dine fløderester.

Så kom vi på den anden side af alle festlighederne. Både julen og nytåret har for mange betydet masser af lækker mad og herhjemme er ingen undtagelse.

Til nytår havde vi fordelt os lidt på retterne og jeg stod for forretten. Da vi bestod af en flok indeholdende mindre børn, valgte jeg at have fokus på at børnene nemt skulle have lidt solidt i maven, og samtidig skulle det være nemt tilgængeligt for de lidt selektive øjne. Især vores søn skal helst kunne se præcis hvad han spiser og vide hvad det er han får i munden. Derfor bestod forretten af en lækker grøntsagstapas med lidt lækre pølser til og lidt lækre pestoer og tapanader.

Opskrifter og flere billeder fra vores tapas, kan du finde her: #tapas.

Allerførst vil jeg lige henlede fokus på en nem måde at få brugt resterne af fløden fra jul og nytår. Har du derfor en rest fløde, som du ikke lige ved hvad du skal stille op med, så kan du nemt lave den til en lækker kryddersmør, som kan kommes i fryseren til du skal bruge det.

Opskriften er lige til og du får min version herunder i en fin printvenlig version, så du nemt kan tage den med i køkkenet. Du kan sagtens selv tilføje krydderurter afhængig af din smag og hvad du lige har hjemme.

Vil du have opskrifter til dine tapasretter, så deler jeg her pestoer, snacks og andet lækkert under #tapas

Rigtig god fornøjelse – mange bloggerhilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Hjemmelavet kryddersmør

Lav din egen kryddersmør med resten af fløden fra jul eller nytår og sørg for at få brugt dine fløderester.

Ingredienser
  • 5 dl piskefløde Du får ca. 220 g smør
  • 1 1/4 spsk revet løg
  • 2,5 spsk hakket persille
  • ½ spsk hakket oregano
  • ½ spsk hakket basilikum
  • ½ spsk dijon sennep
  • 1 tsk salt
Sådan gør du
  1. Tag røremaskinen frem og pisk fløden så længe at den bliver til smør. Hæld væden fra. Det er vigtigt at massen er god fast.

  2. Tilsæt herefter løg, krydderier og sennep og rør det godt igennem.

  3. Tag et stykke bagepapir og kom smørret på midten. Tril det til en pølse og kom det i køleskabet til den er blevet kold.

Børnenes tapasbord så sådan her ud og du finder en liste over indholdet her: Børnetapas

Børnetapas tapas for børn

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Opskrift Vurdering