Når fødselaren elsker jordbær, så er det nemt at finde ud af hvad kagen skal smage af – find opskriften på kage med jordbær fyld lige her
Min far elsker jordbær og skal jeg lave en kage til ham, er der ingen tvivl. Den skal smage af jordbær.
Det var mit første forsøg med drip og desværre valgte jeg at bruge chokoladeknapper i stedet for ægte chokolade. Det kom frem både i udseende og smagen, så jeg kan kun anbefale at gøre det ekstra og lave en lækker ganache på ægte chokolade.
Skøn kage med jordbær fyld
Når det skal være en kage med jordbær fyld og det er det eneste ønske, skal der selvfølgelig jordbærmousse i. Det er en god klassisk mousse, som de fleste kan lide.
Derudover valgte jeg at lave en hvid chokolademousse fyldt med friske jordbær.
Bundene er klassiske drømmekagebunde. Jeg kunne også sagtens have brugt en almindelig lagkagebund. Jeg ville gerne have en lys bund, så kagen fik et sommerligt udtryk til august fødselsdagen.
Opskriften på mine drømmekagebunde finder du nederst i indlægget her i en fin printvenlig version.
Opsmøring – IMBC
Kagen er smurt op med IMBC – Italien Meringue Butter Cream. Når du skal lave en kage med en flot opsmøring, er det vigtigt, at det er en smørcreme, der er til at arbejde med.
Jeg er rigtig glad for at bruge IMBC, da det giver en rigtig lækker silkeblød smørcreme, som samtidig stivner godt op på kagen bagefter.
Opskriften på IMBC kan du finde lige her:
https://www.homebybianca.dk/imbc-italien-meringue-butter-cream/
Indhold:
– Bunde: Drømmekagebunde
– Fyld: Jordbærmousse og hvid chokolade mousse med jordbærstykker
– Opsmøring: IMBC
– Pynt: Wilton chokoladeknapper
Vil du gerne se flere kager og opskrifter, så kan du finde dem her: Kage/Dessert
Rigtig god fornøjelse.
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
Lav lækre og nemme drømmekagebunde til din næste lagkage.
- 4 æg
- 300 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 2 dl mælk
- 80 g smør
- 250 g mel
- 2 tsk bagepulver
- 6 æg
- 450 g sukker
- 3 tsk vaniljesukker
- 3 dl mælk
- 120 g smør
- 375 g mel
- 3 tsk bagepulver
-
Kom æg, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk det til det er hvidt i din røremaskine.
-
Kom mælk og smør i en gryde og varm det op til smørret er smeltet. Mælken behøver ikke koge.
-
Sigt melet i en skål og bland det med bagepulver.
-
Tænd din røremaskine på lavt niveau og kom skiftevis mælkeblandingen og melblandingen i. (det skal stadig være en let og luftig dej, så det skal røres forsigtigt sammen – du kan eventuelt vende det sammen uden maskinen med en dejskraber, så du har føling med dejen)
-
Når det hele er vendt godt sammen kommer du det i din springform.
-
Bruger du bagebælte, skal du sørge for det har ligget i blød i ca. 10 minutter. Bagebæltet skal ikke vrides inden det sættes på springformen.
-
Bag din kage i ca. 50 minutter ved 185 grader varmluft.
1 Comment
Agnethe Vinther Thorsen
1. september 2016 at 19:33Altså jeg kunne godt sætte tænderne i den der ? mums!