Julebrownies – de perfekte brownies til julebrunch
Skal du servere en lækker brunch omkring juletid, så er de her julebrownies perfekte til brunchbordet.
Julebrownies – Da jeg igår havde sidste feriedag i denne omgang, havde vi inviteret et sæt venner og deres søn forbi til brunch til en afveksling fra al julemaden.
Menuen stod på:
Friskbagt franskbrød, rugbrød og croissants
Lun leverpostej med bacon og champignon
Røræg med bacon og pølser
Lidt blandet pålæg og ost
Minifrikadeller
Lidt fisk
Frugt – vindruer, jordbær, blåbær
Brownies
Jeg forsøgte at give mine brownies et julet twist, så der blev tilføjet lidt julete. Det skal jeg lige eksperimentere lidt mere med, da smagen ikke rigtigt trådte igennem. Resultatet blev dog en dejlig blød og cremet brownie.
Opskrift – julebrownies:
Bageform ca. 22 x 22 cm
1 dl stærk julete
150 g mørk chokolade
1 dl olie
215 g rørsukker
2 æg
1 tsk vaniljesukker
90 g mel
½ tsk bagepulver
½ tsk salt
4 spsk usødet kakao
75 g hakkede valnødder
40 g hvid chokolade
25 g skumfiduser
Forvarm ovnen til 180 grader
Kog vand til te, så teen kan nå at stå og trække.
Kom bagepapir i formen.
Smelt den mørke chokolade over vandbad.
Pisk olie, sukker, æg og vaniljesukker sammen med en elpisker.
Hæld den smeltede chokolade og teen i og rør det til en ensartet masse.
Sigt mel, bagepulver, salt og kakaopulver i en anden skål og vend det i chokoladeblandingen.
Rør til sidst nødder, hvid chokolade og skumfiduser i.
Bages ved ca. 30 minutter.
Er du på udkig efter flere kageopskrifter, så kan du se dem lige her: Kage/Dessert
Rigtig god fornøjelse.
Mange bagehilsner Bianca
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
No Comments