Hvid chokoladeganache
Skal du have hvid chokolade i din kage, så smager denne hvid chokoladeganache skønt.
Hvid chokolade ganache – Det er vist første gang det er lykkedes mig at lave en ganache uden at den skiller, så nu må vi se om det bare var en engangs forestilling. Jeg håber dog jeg har fået taget på det, så det bare lykkes fremadrettet. Jeg skal også lige have prøvet at lave det med mælke chokolade og mørk chokolade.
Opskrift
Pisk derefter ganachen til den får en tyk konsistens, der kan smøres på kagebunden. Det er vigtigt ikke at piske med for høj hastighed eller for længe, da den kan ende med at blive grynet.
Jeg har samlet lidt lækre mousser her: #Mousse og fyld
Du kan finde flere opskrifter lige her: #Kage/Dessert
Mange kage hilsner Bianca
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
No Comments