Jeg kan i hvert fald anbefale den hvis man lige hurtigt skal have en lækker burger, men det ikke behøver at være den traditionelle med okeskød. Den er dog langt fra i den sunde ende af madpyramiden.
Til burgeren blev serveret købefritter, så det er kun burger sammensætningen jeg selv har stået for.
4 burgere:
4 fiskefileter
2 spsk kapers
1 rødløg
2 fed hvidløg
3 dl græsk yoghurt
Salt, peber og sukker
1 stk romaine salat
10 cherry tomater
½ dåse majs
4 burgerboller
Citronsaft
Steg fiskefileterne på en pande med olie.
Imens hakkes kapers, rødløg og hvidløg fint, og bland det med græsk yoghurt. Smag herefter til med salt, peber og lidt sukker.
Skær salat og tomater i skiver og dryp majsne af.
Lun bollerne og flæk dem.
Smør begge boller med dressingen og kom salat, tomater, majs og fisken på den nederste bolle.
Giv fisken lidt citronsaft og kom den øverste bolle med dressing på ovenpå.
Serveres eventuelt med pommes til.
No Comments