Cornflakestoppe er en super nem og lækker lille konfekt bid.
Min mands yndlings chokolade er Rittersport med cornflakes. Den der sprøde del fra cornflakesne blandet med den søde chokoladesmag, er en perfekt kombination.
Cornflakestoppe er ikke kun en julesnack, men ofte er det til jul, der bliver produceret konfekt i lange baner og der er conflakestoppe på listen.
Tag børnene med i køkkenet
Du kan sagtens lave cornflakestoppe sammen med børnene, bare du sørger for at holde øje med gryden.
Børnene kan sagtens røre i gryden mens ingredienserne smelter sammen. Når cornflakesne er godt dækket til af chokoladeblandingen hjælper de også gerne med at sætte de små toppe på bagepapir.
Cornflakestoppe opskrift
Jeg ved at en del bare bruger ren chokolade, når de laver cornflakestoppe. Jeg tilføjer lidt ekstra til, da jeg synes de bliver nemmere at arbejde med og det smager skønt.
Opskriften har jeg lavet i en nem printvenlig version, som du finder nederst i indlægget. Så er det bare at gå igang.
Vil du gerne inspireres til mere konfekt, så finder du det her: #konfekt
Jeg har også samlet alle mine juleopskrifter her: #julekage
Rigtig god fornøjelse.
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
Her finder du den nemmeste opskrift på lækre og knasende konfektoppe med cornflakes.
- 125 g lys sirup (1 dl)
- 4 spsk usødet kakao (bagekakao)
- 60 g mørk chokolade
- 60 g flormelis
- 80 g cornflakes
-
Kom sirup, kakao, chokolade og flormelis i en gryde og smelt det forsigtigt ved svag varme mens der røres i gryden.
-
Når det hele er smeltet tages gryden af varmen og cornflakes røres i.
-
Sæt de overtrukne cornflakes på et stykke bagepapir med to skeer i små fine toppe.
-
Lad dem tørre og server.
-
Hvis de skal gemmes kan de opbevares i en kagedåse.
Oktober 2012
No Comments