Citronskal
Når der ikke er noget der skal gå til spilde, så bliver der eksperimenteret. Jeg har derfor forsøgt med kandiseret citronskal, citronsirup og tørret citronskal.
Citronskal kan sagtens bruges, når først du har brugt saften fra citronen. Jeg har derfor forsøgt med kandiseret citronskal, citronsirup og tørret citronskal.
Så blev mit eksperiment klar til fremvisning. Det var ellers lidt af en udfordring af min tålmodighed, jeg der fik udsat mig selv for, men ting tager den tid de tager.
Siruppen opbevares ligeledes i et glas eller en flaske til det skal bruges.
Desværre så krystalliserer min sirup, men vil tro det er fordi jeg har givet den for meget varme. Det er vigtigt den ikke kommer op og bulder koge.
God fornøjelse.
Mange hilsner Bianca
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
No Comments
Bianca
4. april 2016 at 14:54Hej Helle!
Jeg tror du har helt ret med lidt lækkert krymmel på citronmuffins. Mine tanker til brugen, går i hvert fald i den retning 🙂
Bianca
4. april 2016 at 14:54Ja det lykkedes næsten, men er nu godt tilfreds med resultatet. Så er det bare med at få det brugt 🙂
loquaciouslily
4. april 2016 at 14:54Mmm, det ser lækkert ud! Efter min mening smager citronskallen også bedre end saften, og de kandiserede citronskaller kunne lige være prikken over i'et på nogle citronmuffins 🙂
/Helle