Her finder du boganmeldelse af ‘Chokoladesucces’ skrevet af Annemette Voss og Iben Devantie
‘Chokoladesucces’ er modtaget til anmeldelse.
Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Chokoladesucces’ her
Fakta om bogen:
Forfatter: Annemette Voss og Iben Devantie
Titel: Chokoladesucces
Udgivelsesdato: 5. oktober 2021
Forlag: Politikens Forlag
Fra bogens bagside
Kageeksperten og chocolatierens guide til at lykkes med fyldte chokolader, flødeboller og kager med chokolade.
Vil du gerne knække koden til at arbejde med tempereret chokolade? Og i tilgift have over 50 opskrifter på de lækreste flødeboller, fyldte chokolader og uimodståelige kager?
Så er denne bog fra bage eksperten Annemette Voss Frodthjof og hendes makker, uddannet chocolatier Iben Devantie, noget for dig. Annemette og Iben tager dig i hånden og afmystificerer på en let og overskuelig måde alle trin og teknikker i en chokoladetemperering. Du får alt det vigtigste udstyr, god chokolade og faldgruber. Og så lærer du ikke mindst at støbe chokolade, dyppe i chokolade og pynte med chokolade.
Chokoladesucces er et overflødighedshorn af fyldte chokolader med alt fra saltkaramel og hindbærganache til chili- og romfyld. Den byder bl.a. også på flødeboller med solbær, passionsfrugt og en inside-outudgave, diverse chokoladebarer og skumfiduser, påskeæg, romkugler og endelig, men ikke mindst de skønneste chokoladekager med forskellig slags pynt.
Bogen er desuden fyldt med trin for trin-billeder og gode chokoladetips, som før det let at få et flot og lækkert resultat med chokolade.
Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Chokoladesucces’ her
Boganmeldelse – Chokoladesucces
Nu har jeg efterhånden lavet fyldte chokolader i en del år, men der er ingen tvivl om, at som nybegynder, er det et helt nyt univers. Selvom du synes, at det må da være lige til at gå i gang ender det som oftest i et mindre kaos. Selv havde jeg chokolade overalt de første par gange.
Helt basic starter bogen ud med en forklaring på det valg af chokolade der er valgt brugt i bogen, en oversigt over basisværktøjskassen og gennemgang af chokoladeforme. Så er det grundlæggende ligesom på plads og du kan gå videre til næste step – chokoladetemperering.
Det springende punkt. når du arbejder med chokoladen er selvfølgelig chokoladetemperering. Under afsnittet her kommer en grundlæggende viden sammen med fakta bokse. Alt er delt op i step-by-step og når først du har læst det godt igennem, er det nemt at skabe overblik på arbejdstemperaturerne i fakta-boksen.
Vil du gerne arbejde med lidt sjove teknikker som transfersheet og maling af chokoladeforme, er der også en guide til det. Der er endda billedguide til hvordan du maler dine forme. Den synes jeg er ret fin til, når du er klar til at gå skridtet videre.
Herefter får du en fin billedguide, selvfølgelig med tekst, over hvordan du støber din chokolade. Du kan se utallige videoer inden du går i gang, men det er der altså ikke overskud til mens du støber. Lad bogen ligge slået op på guiden og så har du en god rettesnor, som du lige kan skele til.
Der er også guides til hvordan du laver forskellig chokoladepynt til dine kager, herunder chokoladeomslag, snirkler og blonde. Igen med billeder, så du kan se processen.
Vil du gerne i gang med flødebollerne, er der også en guide til det. Selvfølgelig med billeder.
Herefter kommer alle opskrifterne. Skulle du sidde og have lyst til at spise chokolade, så vent med at læse dem, for dine tænder kommer til at løbe i vand.
Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Chokoladesucces’ her
Bedømmelse
Når nu du læser denne boganmeldelse af chokoladesucces, så er jeg sikker på, at du er typen, der som jeg, elsker kogebøger. Er du samtidig nybegynder i chokoladens kunst og ved ikke helt om du tør springe ud i det, så er bogen lige noget for dig.
Selv er jeg den visuelle type. Så derfor kan jeg varmt anbefale bogen for dens billedguides. Det giver en hurtig og nem forståelse og så er det rart at kunne skele lidt til billederne, mens du er i gang, i stedet for at skulle læse en hel tekst.
Samtidig skal du ikke selv på jagt efter opskrifterne bag teknikkerne. Det er bare med at finde den smag, som du godt kan lide og gå i gang.
En rigtig god begynder bog, som jeg varmt kan anbefale.
Rigtig god fornøjelse i køkkenet.
Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink: Køb ‘Chokoladesucces’ her
Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse
Vil du gerne læse lidt mere om kogebøger, så har jeg samlet dem her #kogebøger
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Chokoladesucces’ her
No Comments