Chokolade smørcreme
Chokolade smørcreme kan bruges til næsten alle kager. Her får du to versioner, både en med lidt kraftig chokoladesmag og en mildere version.
Chokolade smørcreme (til voksne)
Den har en meget kraftig smag.
Jeg blander gerne smeltet lys chokolade i, som erstatning for noget af kakaoen, hvis den ikke er til folk, der er meget glade for chokolade.
9 dl flormelis
2,5 dl kakao
12 msk/180 g smør i rumtemperatur
1,25 dl mælk i rumtemperatur
3 tsk vaniliesukker
Sigt flormelis og kakao i en skål
Tilsæt smør, mælk og vaniliesukker
Rør til det er en ensartet masse.
Chokolade smørcreme (til børn)
Denne bruger jeg gerne når, det er en blandet forsamling, der skal have kage, og jeg ikke vil have en så kraftig smørcreme som ovenstående.
4 past. Æggeblommer
60 g flormelis
100 g blødt smør
100 g smeltet chokolade
Æggeblommerne røres godt med flormelis.
Smør og den smeltede chokolade blandes i massen.
Jeg har samlet lidt lækre smørcremer her: #Smørcreme
Du kan finde flere opskrifter lige her: #Kage/Dessert
Mange kage hilsner Bianca
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
No Comments