Burgerbollerne er de sædvanlige hjemmelavede. Opskriften kan findes her.
Chilimayo’en er lavet efter opskriften her.
Opskriften på bøfsandwichen lyder således:
(4 stk)
Agurkesalat:
1 agurk
½ dl eddike
½ dl vand
½ dl sukker
1/4 tsk salt
Skær agurken i tynde skiver. Bland eddike, vand, sukker og salt og rør til sukkeret og saltet er opløst.
Læg agurkerne i lagen og lad dem trække i mindst 30 minutter.
Bøfsandwich:
400-500 g hakket oksekød
2 spsk olie
3 løg i skiver
1 dl vand
1-2 tsk engelsk sovs
salt og peber
4 burgerboller
Remoulade
Taffelsennep
Ristede løg
Ketchup
Form 4 flade bøffer på størrelse med burgerbollerne. Brun bøfferne hurtigt på begge sider i olie. Læg bøfferne på en tallerken og brun løgene på panden ved høj varme under omrøring, til de begynder at falde sammen.
Skru ned for varmen og lad løgene simre i 5 minutter. Tilsæt vandet og lad løgene simre i endnu 5 minutter.
Læg bøfferne ned til løgene og lad dem simre med i 5 minutter. Tag bøfferne op igen og kog løgene, indtil der ikke er mere væde.
Smag til med engelsk sovs, salt og peber.
Varm burgerbollerne i ovnen og flæk dem. Smør remoulade på underbollen og sennep på overbollen.
Læg bøfsandwichene sammen med bøffer, bløde løg, ristede løg, agurkesalat og ketchup.
Server med pomfritter og chilimayo.
No Comments