Sådan får du brugt de overmodne bananer til en lækker og nem snack.
Herhjemme prøver vi som hovedregel at få spist alt det mad vi køber. Det betyder også, at vi ofte er nødt til at tænke kreativt og det er her jeg synes det er sjovt at lege og få gode idéer.
Brug de overmodne bananer
Denne gang var det et par bananer, som var begyndt at blive lidt kedelige. Her kunne jeg selvfølgelig have bagt et lækkert bananbrød, men jeg ville gerne prøve lidt andet og det måtte gerne være en hurtig og nem snack til mig og børnene.
Det blev derfor disse lækre banan hapsere, som kom ud af ovnen og de hitter både hos store og små.
Tag børnene med i køkkenet
Det her er en nem og lækker snack som ikke tager ret lang tid at lave. Du kan derfor med fordel tage børnene med i køkkenet.
Det er nemt for dem at mose bananerne og sørge for at få det hele rørt godt sammen.
Kagerne kan skal kun bages kort tid og det skal nok gå stærkt med at få dem spist.
Opskriften på de lækre banan cookies finder du herunder i en fin printvenlig version, så du nemt kan tage den med i køkkenet.
Vil du gerne have børnene mere med i køkkenet, så kan du finde inspiration og opskrifter lige her: #Småkokke
Har du flere bananer, der skal bruges, så finder du opskriften på lækkert bananbrød her: Bananbrød
Vil du gerne se flere opskrifter med bananer, kan du finde dem her #Banan
Rigtig god fornøjelse
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.
- 2 bananer
- 1½ dl havregryn
- 3 spsk mørk chokolade knapper eller hakket chokolade
- 1 tsk kanel
-
Mos bananerne, tilføj de øvrige ingredienser og bland det hele godt sammen.
-
Kom dejen i klatter på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 10 minutter.
Udgivet første gang den 15/2 2017
2 Comments
Bananbrød - let og lækkert - Home by Bianca
22. februar 2019 at 9:15[…] i en brødform og bag brødet ved 175 grader varmluft i 45-60 minutter. Opskriften findes her: Banan hapsere Opskriften findes her: Fastelavnsboller med banan, marcipan og […]
Lækre og nemme Bananpandekager uden sukker - se her - Home by Bianca
18. februar 2021 at 10:22[…] Banan cookies – lækre og nemme banan hapsere […]